Atletiek

A.S.A.V. Aquila

De Amsterdamse Studenten atletiekvereniging Aquila is vijftien jaar geleden opgericht tijdens deelname aan de Batavierenrace. Een jaarlijks terugkerend evenement waar een van onze teams tijdens de afgelopen editie 3e werd! Er is bij ons zowel plek voor fanatieke lopers die voor Aquila uitkomen op wedstrijden, als voor de hardloopliefhebbers die trainingsmaatjes zoeken. Naast trainen, wordt er op donderdag samen gegeten en zijn er regelmatig activiteiten waar leden aan deelnemen. Kom gerust een keer meetrainen!

Ga naar de website

Hardlopen

Van september tot half juli verzorgt Aquila tweemaal per week afwisselende trainingen: variërend van duur- tot intervaltraining, met een aantal keer per jaar de mogelijkheid om in het Olympisch Stadion technische onderdelen te beoefenen. Sinds dit jaar zijn er startblokken aangeschaft die onder begeleiding van twee enthousiaste trainers regelmatig worden gebruikt. Aquila biedt daarnaast ook de mogelijkheid om gericht te trainen voor wedstrijden waar meerdere Aquileten gezamenlijk naartoe gaan.

Lidmaatschap

Voor €100,- per jaar ben je lid van Aquila. Dit geeft je toegang tot twee trainingen per week, deelname aan activiteiten en een plek in onze afvaardiging naar wedstrijden als de Batavierenrace, de Geuzenloop en diverse Nederlandse Studenten Kampioenschappen. Wil je een keer meetrainen? Vul dan ons contactformulier in.

Bijkomende voordelen

Aquila heeft ieder jaar verschillende commissies die het bestuur ondersteunen. Dus ben je een organisatietalent of wil je actief je bijdrage leveren aan de vereniging? Dan zien we je graag als lid van onze wedstrijd-, activiteiten- of trainingsweekendcommissie. Naast dat het je veel leert, levert een commissie ook nieuwe vriendschappen op.

Graag zien we je bij een van onze trainingen, activiteiten of in een commissie.

Wacht niet langer en start met trainen bij Aquila!

Contact

Stichting Studentensport VU

Uilenstede 100
1183 AM Amstelveen
E: info@studentensportvu.nl
W: www.studentensportvu.nl