E-Sports

No Stigma E-Sports Amsterdam

No Stigma eSports (NSE) is de studenten eSports vereniging van Amsterdam. Wij zijn een vereniging voor en door studenten. Sinds onze oprichting in 2017 zijn we actief in de Nederlandse CS:GO en League of Legends community. Als vereniging organiseren we een maandelijkse borrel, kleine online toernooitjes, grotere toernooien op locatie (bijvoorbeeld Super Smash Bros Melee), en organiseren we nog andere activiteiten (bijvoorbeeld een PubQuiz). Onze leden weten elkaar voornamelijk te vinden via onze actieve discordserver (joinen kan via: discord.gg/nse)..

Ga naar de website

 

e-Sports

Als studenten eSportsvereniging zijn wij actief bezig met verschillende games, zoals CS:GO, League of Legends, en SMASH. Onze leden hebben een brede interesse in allerlei verschillende spellen en zo faciliteren wij ook het contact tussen deze mensen. Denk bijvoorbeeld aan een pubquiz die over verschillende games gaat, en ook borrels in de esportsbar van Amsterdam, Ranked eSports.

Speel je liever low-key verschillende casual games of wil je juist zo hoog mogelijk komen in dat ene spel, bij ons maakt het niet uit en is iedereen welkom!

Hoe kan ik lid worden?

Lid worden van NSE Amsterdam kan heel makkelijk door het inschrijfformulier op de website (nseamsterdam.nl) in te vullen, het lidmaatschap kost slechts €50,- per jaar en voor dit bedrag ben je welkom bij alle activiteiten en bieden we je de mogelijkheid om op hoog niveau te spelen in verscheidene games.

Twijfel je nog, kom dan gerust een keer langs op onze vast maandelijkse borrel op de laatste vrijdag van de maand.

Extra informatie

Naast louter gamen en borrelen, proberen we nog zoveel mogelijk extra variërende activiteiten te organiseren, hiervoor hebben we een aantal enthousiaste commissies waar jij ook deel van uit zou kunnen maken.

Op het moment zijn we op professioneel niveau actief in League of Legends (vier teams) en Counter Strike : Global Offensive (één team), er wordt reeds gekeken naar uitbreidingen in SMASH, Hearthstone, Fortnite, en Battlerite. Mocht jij nu graag zien dat hier een nieuwe game bij komt? schrijf je in en zet je in voor die specifieke game! wij zijn altijd op zoek naar nieuwe casual en pro gamers.

Contact

Stichting Studentensport VU

Uilenstede 100
1183 AM Amstelveen
E: info@studentensportvu.nl
W: www.studentensportvu.nl