SKITS

SKITS is dé Amsterdamse Studenten Schaats-, Wieler- en Skeelervereniging, in 2003 ontstaan uit een fusie van de schaatsverenigingen van VU en UvA. Bij SKITS staat sportiviteit en gezelligheid centraal. Onze 250 leden schaatsen, wielrennen en skeeleren op alle niveaus: van beginner tot aan landelijke top, iedereen is dus welkom!

Ga naar de website

Schaatsen en wielrennen

In de winter gaan de SKITS’ers de ijsbaan op en in de zomer wordt er gefietst en geskeelerd. Daarnaast organiseert SKITS het hele jaar door allerlei activiteiten, zoals wedstrijden, schaats- en wielerweekenden, een zomer- en winterreis, een liftweekend en gezellige borrels en feesten. Ook vindt er iedere week de zogeheten Social plaats, hét moment waarop SKITS’ers elkaar tegenkomen: samen eten, trainen en borrelen.

Lidmaatschap

Voor €65-, per jaar ben je al lid van SKITS. Voor dit bedrag kun je als SKITS’er deelnemen aan alle activiteiten die SKITS organiseert en meedoen aan alle trainingen, zowel de trainingen van SKITS als van het USC en sportcentrum VU.

Extra info

Naast deze sportieve en gezellige activiteiten is het ook mogelijk om jezelf te ontwikkelen bij onze vereniging door bijvoorbeeld in één van de vele commissies te gaan die SKITS heeft of als trainer/coach/begeleider aan de slag te gaan bij een van de wedstrijdteams.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag kennismaken met SKITS? Kom dan naar onze introperiode, één van onze trainingen of ga eens langs bij de maandelijkse borrel. Voor meer informatie over onze vereniging kun je kijken op www.SKITS.nl of mailen naar bestuur@SKITS.nl

Hopelijk tot ziens op één van onze activiteiten!

Contact

Stichting Studentensport VU

Uilenstede 100
1183 AM Amstelveen
E: info@studentensportvu.nl
W: www.studentensportvu.nl