Als 1e bestuur der SSVU, 2017-2018, willen wij ons graag even voorstellen.

Voorzitter
Cheryl Glazenburg
Cheryl Glazenburg
Vanaf mijn veertiende voetbal ik al met veel plezier maar mijn liefde voor sport is pas echt begonnen toen ik begon met studeren. Naast voetbal daag ik mezelf graag uit met hardloopwedstrijden, geef ik sportmassages en rond ik dit jaar mijn master Bewegingswetenschappen af.

Zowel binnen de sport als in andere situaties hou ik ervan om nieuwe uitdagingen te zoeken. De kans om vorm te geven aan het eerste bestuursjaar van SSVU heb ik dan ook met beide arm aangegrepen. Vol enthousiasme ga ik dit sportieve jaar tegemoet.

 

 

Secretaris
Ilse Broekzitter
Ilse Broekzitter
Jarenlang probeerde mijn moeder me te laten sporten, al was het maar één keer in de week. Bijna alle mogelijke sporten heb ik geprobeerd, maar nooit met succes – tot ik begon met studeren. In de eerste maand ging ik met een vriend mee naar de fitness, en sindsdien ben ik daar niet meer weg te slaan. Mij zal je zo goed als elke avond in het sportcentrum kunnen vinden, als ik niet druk ben met een van mijn vele andere bezigheden.

Dit jaar heb ik wachttijd tot mijn co-schappen dus zal ik me veel op werk en dit bestuursjaar storten. Ik kijk er enorm naar uit om samen met mijn bestuursgenootjes de SSVU en de Amsterdamse sporter groot te maken!

 

Penningmeester
Raymond van Zonneveld
Raymond van Zonneveld
Naast mijn studie bedrijfseconomie die ik met veel plezier volg aan de VU ben ik veel bezig met sporten, koffie zetten en drankjes drinken. Ik heb in mijn 22 jarige leven altijd veel gesport en heb verscheidene sporten beoefend maar uiteindelijk is toch de sportschool blijven hangen en daar ben ik nu veel te vinden. Ik verheug mij op het jaar als penningmeester bij de SSVU en heb veel zin om mij met volle overtuiging in te zetten voor de sportende student!

 

 

 

Commissaris Sport & Communicatie
Josine Kool
Josine Kool
Na mijn bachelor in Maastricht te hebben afgerond ben ik dit jaar begonnen met een master Arbeid en Organisatiepsychologie aan de VU! Bij een nieuwe stad horen natuurlijk nieuwe ervaringen en uitdagingen en zo ben in de nieuwe sportraad van de VU gerold. Ik ben altijd al een fanatieke sporter geweest. Turnen, tafeltennis, atletiek, voetbal, skeeleren, fitness, hardlopen… you name it!

Momenteel ben ik eigenlijk vooral te vinden in de sportschool of lekker buiten in de natuur als het om sporten gaat! Ik heb superveel zin om samen met mijn bestuursgenootjes er een knallend eerste jaar van te gaan maken en SSVU op de kaart van Nederland te kunnen zetten!