top of page

OVER A.S.A.V AQUILA

aquilalogo.png

De Amsterdamse Studenten atletiekvereniging Aquila is 2003 opgericht tijdens deelname aan de Batavierenrace. Een jaarlijks terugkerend evenement waar een van onze teams tijdens de afgelopen editie 3e werd! Er is bij ons zowel plek voor fanatieke lopers die voor Aquila uitkomen op wedstrijden, als voor de hardloopliefhebbers die trainingsmaatjes zoeken. Naast trainen, wordt er op donderdag samen gegeten en zijn er regelmatig activiteiten waar leden aan deelnemen.

 

Kom gerust een keer meetrainen!

Hardlopen
 

Van september tot half juli verzorgt Aquila tweemaal per week afwisselende trainingen: variërend van duur- tot intervaltraining, met een aantal keer per jaar de mogelijkheid om in het Olympisch Stadion technische onderdelen te beoefenen. Ook beschikken we over startblokken die onder begeleiding van twee enthousiaste trainers regelmatig worden gebruikt. Aquila biedt daarnaast ook de mogelijkheid om gericht te trainen voor wedstrijden waar meerdere Aquileten gezamenlijk naartoe gaan.

Lidmaatschap
 

Voor €100,- per jaar ben je lid van Aquila. Dit geeft je toegang tot twee trainingen per week, deelname aan activiteiten en een plek in onze afvaardiging naar wedstrijden als de Batavierenrace, de Geuzenloop en diverse Nederlandse Studenten Kampioenschappen. Wil je een keer meetrainen? Vul dan ons contactformulier in of stuur een mailtje naar secretaris.asavaquila@gmail.com

Graag zien we je bij een van onze trainingen, activiteiten of in een commissie.

Wacht niet langer en start met trainen bij Aquila!

bottom of page