OVER ULTIMATE NUTS

nuts1.png

NUTS is een Ultimate Frisbee club voor studenten in Amsterdam, NUTS is opgericht in 2005. Zij focussen voornamelijk op mid-level mixed ultimate en daarnaast is een belangrijke focus van deze vereniging het hebben van heel veel plezier! Check hun facebookpagina, hun website of stuur een mailtje voor meer informatie naar: contactultimatenuts@gmail.com

Nieuwsgierig waar hun naam vandaan komt? Wordt lid en kom erachter!

Lid zijn bij Ultimate NUTS gaat niet alleen over het leren van het spel, maar het hebben van veel plezier met je teamgenoten, binnen en buiten het veld, is erg belangrijk bij ons! We hebben een grote hoeveelheid internationale studenten die lid zijn bij ons wat voor vriendschappen van over de hele wereld kan zorgen!

We organiseren regelmatig een gezellige borrel of een themafeest, daarnaast hebben we een barbecue en gaan we naar pub-quizzen.

Eén van de beste dingen aan Ultimate Frisbee is dat je maar weinig nodig hebt om met het spel te kunnen beginnen: wat sportkleding en schoenen waar je hard op kan rennen, en daarnaast veel enthousiasme!

Klinkt dit als een sport voor jou? Wij houden met regelmaat een open training waar de basics worden uitgelegd. De eerst volgende is bij de start van het nieuwe semester. Neem contact op als je mee wil doen.

Player Contribution:

Voor zowel studenten als niet studerende geldt een contributie. Contributies moeten worden betaald aan het begin van ieder semester (of jaar).

Meer informatie is te vinden op: 

http://ultimatenuts.nl/ 

nuts10.jpg