Het Amsterdams Studenten Sportgala

Bijgewerkt op: 20 feb. 2020

Officiële uitnodiging Amsterdams Studenten Sportgala 2020

Beste besturen,

Met groot genoegen nodigen de SSA en de SSVU jullie uit voor het Amsterdams Studenten Sportgala 2020. Dit gala zal plaatsvinden op 21 februari 2020 vanaf 20:00 (locatie wordt later bekendgemaakt). Aangezien we in een nieuw decennium zijn gearriveerd, en het er niet zomaar eentje is, duiken we tijdens dit gala terug in de tijd om het begin van de jaren ‘20 te roemen, dus get ready for the Roaring Twenties!

Ook dit jaar is het gala weer georganiseerd om de Amsterdamse studenten sport en sporters in het zonnetje te zetten en sportieve prestaties van de studenten in Amsterdam te belonen. Niet alleen is dit een reden voor een goed feestje, ook zullen er prijzen uitgereikt worden voor de Studenten Sportman, Studenten Sportvrouw, Studenten Sportploeg van het jaar, de Toewijdingsprijs en de Leukste Vereniging. Als bestuurslid heeft u de kans om leden/ploegen te nomineren via deze link: Nomineren Sportgala, de nominatieprocedure sluit op 31.01.2020 dus wees er op tijd bij!

Voor de prijs voor Leukste Vereniging is het de bedoeling dat de Studentensportverenigingen een filmpje insturen van ongeveer 30 seconden waarin zij laten zien waarom deze vereniging de leukste is. Tijdens het gala zullen deze filmpjes afgespeeld worden en zullen de aanwezigen stemmen op de allerleukste vereniging! De deadline voor het insturen hiervoor is 16.02.2020.

Betreffende de kaartverkoop hebben we goed nieuws, want bestuursleden hebben Gratis Entree voor het gala. Echter zullen wij de namen aan de deur checken, dus vul dit Formulier in, dan zetten we jullie op de gastenlijst! Genomineerden hebben ook gratis toegang (bij een ploeg zal 50% gratis toegang krijgen en de rest betaalt een toegangsprijs van €5,-) en overige personen kunnen een kaartje kopen op onze website voor €10,-.

Wij kijken er al erg naar uit en hopen jullie te zien op deze feestelijke avond! Met sportieve groet, Namens het gehele bestuur der SSA en SSVU.