top of page

OVER SKITS AMSTERDAM

lgooskits.png
FFA59AA7-8505-494D-BA45-3F767EF0767D (1).jpeg

A.S.S.W.S.V. SKITS is de enige echte studenten schaatsvereniging, wielervereniging en skeelervereniging van Amsterdam. Bij SKITS kun je sporten op alle niveaus, veel studenten ontmoeten, feesten en je ontwikkelen bij een van de vele commissies!

Hun website staat vol met nieuws en informatie. Wil je weten wat voor schaatsvereniging, wielervereniging en skeelervereniging SKITS is? Klik dan hieronder.

In de winter gaan de SKITS’ers de ijsbaan op en in de zomer wordt er gefietst en geskeelerd. Daarnaast organiseert SKITS het hele jaar door allerlei activiteiten, zoals wedstrijden, schaats- en wielerweekenden, een zomer- en winterreis, een liftweekend en gezellige borrels en feesten. Ook vindt er iedere week de zogeheten Social plaats, hét moment waarop SKITS’ers elkaar tegenkomen: samen eten, trainen en borrelen.

_DSC6390.jpg
_DSC6016 (1).jpg

Als lid van SKITS ben je niet alleen lid van de allerleukste studentensport vereniging van Amsterdam. Het lidmaatschap heeft ook nog vele andere voordelen. Een korte samenvatting van dit alles vind je hieronder:

 

Gratis toegang tot de ijsbaan op maandagavond tijdens de Social Skate

 

Het gratis gebruik kunnen maken van de leenfietsen, -schaatsen en -skeelers

 

Onbeperkte deelname aan alle SKITS trainingen zonder extra trainersbijdrages of sportkaarten te hoeven betalen

Nieuwe leden krijgen bij aanmelding automatisch 

het intropakket. Zij betalen hiervoor € 99 en krijgen: 

  • een jaar lidmaatschap van SKITS

  • deelname aan het SKITS-introweekend

  • de enige echte SKITS-trui 
     

Meld je je aan buiten de introperiodes wees dan niet getreurd. In plaats van een introweekend krijg je twee maaltijden bij de Social Cycle of Social Skate gratis!

Kopie van SKITS_training-28.jpg
skits10.png
bottom of page