OVER SKV AMSTERDAM

korf1.png

S.K.V. Amsterdam is in 2002 opgericht door een kleine vriendengroep en is in 15 jaar uitgegroeid tot een vereniging met ongeveer 60 enthousiaste leden. S.K.V. Amsterdam is naast een echte korfbalvereniging ook een echte studentenvereniging. Zo zijn er maandelijks verschillende activiteiten, van een gala tot de maandelijkse borrels tot een gezamenlijke reis, gezelligheid staat centraal! Na training is er altijd ruimte om nog even een drankje te doen, of we nou op het veld of in de zaal trainen!

Nieuwsgierig of S.K.V. Amsterdam iets voor jou is? Train dan drie keer geheel vrijblijvend met ons mee! Een sportieve manier om kennis te maken met onze vereniging. Door het contactformulier in te vullen ontvang je zo snel mogelijk een uitnodiging van ons om mee te trainen.

Wanneer je hebt besloten om lid te worden van S.K.V. Amsterdam kun je kiezen uit verschillende lidmaatschappen. Zo is er altijd een lidmaatschap dat bij je past! Je kunt je inschrijving bij S.K.V. Amsterdam helemaal compleet maken door het inschrijfformulier in te vullen.

korf2.jpg