OVER SVU VOLLEYBAL

svulogo.png

SVU Volleybal is de grootste studentenvolleybalvereniging van Amsterdam met 8 dames- en 4 herenteams actief in de NeVoBo competitie. De vereniging heeft ook een 9e damesteam en 5e herenteam die trainen op beginnend niveau. SVU organiseert jaarlijks meerdere toernooien zoals het Internationaal Toernooi en het Nachttoernooi voor studenten. Daarnaast is er gedurende het jaar genoeg te doen naast volleyballen: introweekend, wintersport, gala en nog veel meer activiteiten georganiseerd door hun commissies!

Bij SVU Volleybal wordt er competitie gespeeld van de promotieklasse tot en met de zesde klasse. Naast deze sportiviteit is voor alle teams gezelligheid en verbondenheid net zo belangrijk.

Na de trainingen op maandag-, en woensdagavond verhuizen veel SVU’ers naar de gezellige sportkantine (“The Hangout”) om na te praten met een drankje of even te poolen. Diverse commissies organiseren maandelijks activiteiten, waarbij leden uit verschillende teams elkaar ook goed leren kennen.

Van studenten, voor studenten; welkom van zowel de universiteit als het hbo en mbo. Bij SVU speel je met leeftijdsgenoten. Daar hoort natuurlijk een hoop gezelligheid en biertjes bij!

Met een jaarlijkse contributie van €229 is SVU Volleybal voor studenten een van de goedkoopste volleybalverenigingen van Amsterdam.

svu1.jpg