OVER NO STIGMA E-SPORTS

No Stigma eSports (NSE) is de studenten eSports vereniging van Amsterdam. Wij zijn een vereniging voor en door studenten. Sinds onze oprichting in 2017 zijn we actief in de Nederlandse CS:GO en League of Legends community. Als vereniging organiseren we een maandelijkse borrel, kleine online toernooitjes, grotere toernooien op locatie (bijvoorbeeld Super Smash Bros Melee), en organiseren we nog andere activiteiten (bijvoorbeeld een PubQuiz). Onze leden weten elkaar voornamelijk te vinden via onze actieve discordserver (joinen kan via: discord.gg/nse).

Als studenten eSportsvereniging zijn wij actief bezig met verschillende games, zoals CS:GO, League of Legends, en SMASH. Onze leden hebben een brede interesse in allerlei verschillende spellen en zo faciliteren wij ook het contact tussen deze mensen. Denk bijvoorbeeld aan een pubquiz die over verschillende games gaat, en ook borrels in de esportsbar van Amsterdam, Ranked eSports.
 

Speel je liever low-key verschillende casual games of wil je juist zo hoog mogelijk komen in dat ene spel, bij ons maakt het niet uit en is iedereen welkom!

 

Op het moment zijn we op professioneel niveau actief in League of Legends (vier teams) en Counter Strike : Global Offensive (één team), er wordt reeds gekeken naar uitbreidingen in SMASH, Hearthstone, Fortnite, en Battlerite.

Hoe kan ik lid worden?
 

Lid worden van NSE Amsterdam kan heel makkelijk door het inschrijfformulier op de website in te vullen, het lidmaatschap kost slechts €50,- per jaar en voor dit bedrag ben je welkom bij alle activiteiten en bieden we je de mogelijkheid om op hoog niveau te spelen in verscheidene games.
 

Twijfel je nog, kom dan gerust een keer langs op onze vast maandelijkse borrel op de laatste vrijdag van de maand.

© Stichting Studentensport VUProudly created by Danique van Roon with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • Instagram