OVER S.D.V. AMSTERDANCE

imageedit_16_6887413225.png

AmsterDance is dé studentendansvereniging van Amsterdam, waar je kunt dansen met leeftijdsgenoten en we sport en gezelligheid met elkaar combineren! We organiseren lessen in verschillende stijlen, maar richten ons in het bijzonder op partnerdansen, want samen dansen is toch gewoon het leukst? Gezelligheid en toegankelijkheid staan bij ons centraal. Je kunt altijd twee keer vrijblijvend komen kijken of meedansen op onze verenigingsavonden op woensdag of zondag om kennis te maken met AmsterDance. Wil je langskomen?

dance4.jpg
dance6.jpg

Elk halfjaar start bij ons een nieuwe Beginnerscursus waarbij je de basis leert van de verschillende stijldansen en salsa. Deze cursus wordt altijd feestelijk afgesloten met het afdansen waarbij je vrienden en familie kan uitnodigen en je een dansdiploma ontvangt.

Naast de Beginnerscursus bieden we cursussen aan op alle niveaus, van gezellige groepslessen tot serieuze wedstrijdtrainingen. Of je nou de sterren van de hemel danst of net je eerste pasjes zet, bij ons kan iedereen terecht voor een dansje!

Naast dansen leer je bij AmsterDance veel gezellige mensen kennen! Op veel activiteiten combineren we dansen met gezelligheid, zoals op onze Danscafés en gala’s. Daarnaast doen we ook veel buiten de dansvloer, zoals borrels, etentjes en samen op vakantie. Bovendien leer je dansers door heel Nederland kennen, want de twaalf zusterverenigingen reizen het hele land door om elkaars gala’s te bezoeken!
 

Je kunt bij AmsterDance ook je creativiteit loslaten of je professionele vaardigheden ontwikkelen in een van onze vele commissies; van fotografie tot het organiseren van activiteiten, het schrijven van de Almanak of het runnen van de marketing en promotie. Gewoon af en toe een dansje doen, regelmatig trainen zonder grote ambities, of fanatiek wedstrijddansen: iedereen is welkom. AmsterDance heeft geen ontgroening.

dance2.jpg
dance1_edited.jpg