top of page

OVER SPORTCENTRUM VU

Over-SportcentrumVU_header_def.jpg

Sportcentrum VU is het universitair sportcentrum van de Vrije Universiteit. Door de binding met de Vrije Universiteit sporten veel VU-studenten en VU-medewerkers bij Sportcentrum VU. Een groot deel van hun ledenbestand bestaat echter ook uit mensen zonder deze binding. Buurtbewoners uit Amstelveen en bedrijven uit de omgeving zijn ook meer dan welkom.

Sporten bij Sportcentrum VU, een onvergetelijke ervaring!

Om die onvergetelijke ervaringen te realiseren staan de volgende waarden centraal: kwaliteit, aandacht, kennis en plezier. Het USC wil de allerbeste kwaliteit en begeleiding bieden, op elk niveau. Door de hechte verbinding met wetenschap en vooral bewegingswetenschap zijn ze hier ook toe in staat. Zo begeleiden ze met net zoveel aandacht en plezier één individuele sporter die twee keer per week fitnesst, als de roeiers die mikken op Olympisch goud in 2020. Onze instructeurs begrijpen perfect dat elke prestatie een doorbraak is. Maar ook dat elke doorbraak voor ieder persoon verschillend kan zijn.

Momenteel bieden wij meer dan 35 verschillende sporten aan, van fitness tot yoga en van zaalvoetbal tot boksen. Het sportcentrum is in 2016 uitgebreid van 2.900m2 naar ruim 6.200m2. Er is een nieuwe fitnesszaal aangebouwd van twee verdiepingen. Toegevoegd zijn een vechtsportzone, nieuwe studio’s en een Health & Performance Store. Ondanks die groei vinden we het belangrijk dat het echte clubgevoel blijft bestaan.
 

Sportcentrum VU is een ultramodern en multifunctioneel sportcentrum, maar tegelijkertijd ook sociaal en gezellig. Een plek waar nieuwe kampioenen geboren worden en onvergetelijke ervaringen worden gerealiseerd.    

Wil je meer weten over Sportcentrum VU en alles wat zij te bieden hebben? Klik dan hier voor hun Website! 

Lesrooster_header_def.jpg
bottom of page